Gewoon Michel  Schilderwerken

Ruimte voor je slogan

SCHILDER VEENENDAAL


Schilder "Gewoon Michel" heeft als missie: uw huis een mooie uitstraling geven. Niet alleen aan de buitenkant, maar ook binnenshuis kunt u door nieuwe kleuren op wanden, kozijnen en deuren een compleet nieuwe uitstraling geven aan uw woning. Ik ben op de hoogte van de laatste kleurentrends en neem graag de tijd voor u om samen met u te kijken welke kleur het beste bij u en uw interieur past.

Weten wat u wilt
Ik vind het belangrijk dat u met een goed gevoel het schilderwerk uit handen kunt geven zodat u zich geen zorgen hoeft te maken of alles in goede orde verloopt. Om precies te begrijpen wat u wilt, kom ik graag langs voor een gesprek en vrijblijvende offerte.

Plaatsen waar ik werkzaam ben
Zelf ben ik met mijn bedrijf Gewoon Michel werkzaam in Veenendaal maar bezoek regelmatig omliggende plaatsen zoals: Ederveen, Renswoude, Bennekom, Rhenen, Ede, Elst, Amerongen en omliggende gemeentes.

Heeft u interesse? Neem dan contact op.


 Schilder Veenendaal pagina

Met schilder Gewoon Michel haalt u echt vakmanschap in huis. Ik ben een schilder die het ouderwetse schildersambacht volledig beheerst. Mijn schildersbedrijf in Veenendaal biedt vakmanschap aan particulieren, bedrijven, aannemers, vve's en scholen in de regio van Veenendaal. Ik schilder gegarandeerd met professionele producten en materialen voor zowel binnen- of buitenschilderwerk, maar ook houtrotreparaties en wandafwerking. Dit alles met een scherpe prijs-kwaliteit verhouding.

Aanbod in schilderwerk
Schildersbedrijf Gewoon Michel biedt een groot aanbod aan schilderwerk. Bent u een particulier en wilt u uw woning laten schilderen? Geen probleem. Heeft u slechts één ruimte die geschilderd moet worden? Ik sta graag voor u klaar.

Heeft uw bedrijfspand een opknapbeurt nodig? Ik bied een totaalpakket aan schilderwerkzaamheden om uw pand weer het visitekaartje te maken van uw bedrijf. Een kamer, kantoor, keuken, trapopgang opnieuw schilderen maakt een verschil van dag en nacht.

Expertise voor u
Een nieuwe kleur of een nieuw soort materiaal kan de ruimte een enorme oppepper geven. Of u nou de voorkeur geeft aan meer traditionele technieken of moderne materialen: succes is verzekerd. Het spreekt voor zich, ik sta voor u te allen tijden klaar om u te voorzien van mijn expertise.

Garanties van Gewoon Michel Schilderwerken
Als u klant bent van Gewoon Michel krijgt u gegarandeerd de service die u verdient. Dit houdt in dat ik:

•   Tijd neem voor elke klus
•   Handmatig schilder
•   Werk met professionele en milieuvriendelijke A-merken
•   Nauwkeurig en precies werk aflever
•   Weet welke producten en materialen te gebruiken voor het bewerken van verschillende oppervlakten.

Zo komt uw project bij Schildersbedrijf Gewoon Michel altijd goed uit de verf voor een gunstige prijs. 


Schilder Veenendaal Gewoon Michel analyseert de staat van het schilderwerk van uw huis of bedrijfspand en adviseert u over de beste oplossing zodat u jarenlang plezier heeft van het schilderwerk. Hierbij worden uw wensen met de mogelijkheden naast elkaar gelegd. U krijgt een duidelijke offerte waarin alle werkzaamheden en planning wordt beschreven.

Schilderdiensten
De volgende diensten biedt Gewoon Michel aan:

·       Schilderwerk buiten

·       Schilderwerk binnen

·       Behangwerk

·       Glasvezel behang

·       Houtrot reparatie

  • Kleuradvies

Schilderwerk buiten
Gewoon Michel verzorgt al het schilderwerk aan de buitenkant van uw huis en eventueel de tuin. Buiten schilderen stelt hoge eisen aan het schilderwerk. Door mijn ervaring als schilder op het gebied van buitenschilderwerk geef ik u graag advies op maat. Voor advies of een vrijblijvende offerte neemt u
contact met mij op.

Stel het onderhoud van uw pand niet uit en laat Schildersbedrijf Gewoon Michel uit Veenendaal bij u langskomen. Voor het buitenschilderwerk gebruik ik hoogwaardige producten die tegen een stootje kunnen. Oude verflagen van bijvoorbeeld de gevel, kozijnen en deuren worden eerst verwijderd Verweerd en verrot hout maak ik weer als nieuw. Daarna geef ik het een fris kleurtje en een mooie laklaag.

Schilderwerk binnen
Een nieuwe verflaag geeft uw huis of pand een frisse uitstraling. Gaat u voor een fel kleurtje of wilt u liever een tint die meer rust uitstraalt? Ik verzorg professioneel binnen schilderwerk in elke gewenste kleur. Ik werk alleen met de beste A-merken, die vriendelijk zijn voor het milieu. Voor onderhoudswerkzaamheden kunt u ook bij Gewoon Michel terecht. Zo laat ik het houtwerk van uw kozijnen er weer als nieuw uitzien en heeft de gevel weer een perfecte coating. Mocht u het lastig vinden om de juiste verfkeuze te maken, dan geef ik u gedegen kleuradvies volgens de laatste woningtrends.

Behangwerk
Ik maakt gebruik van hoogwaardige behangproducten op basis van vinyl, vliesbehang of glasweefsel die in ieder gewenste kleur en patroon afgewerkt kunnen worden.

Houtrot reparatie

…….

Kleuradvies

               

……


 Wij verzorgen al het schilderwerk aan de buitenkant van uw huis en eventueel de tuin. Buiten schilderen stelt hoge eisen aan het schilderwerk. Uw huis van buiten laten schilderen kan alleen als het droog weer is. Door onze ervaring op het gebied van buitenschilderwerk geven wij u graag advies op maat. Voor advies of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

 

 

 

 

In elk pand zit veel schilderwerk. Dat kan nieuwbouw zijn of bestaande bouw. Uiteraard verdient elk schilderwerk de aanpak die het nodig heeft.

 

 

Stel het onderhoud van uw pand niet uit en laat Schildersbedrijf gewoon michel uit Veenendaal bij u langskomen. Voor het buitenschilderwerk gebruiken we hoogwaardige producten die wel tegen een stootje kunnen. Eerst verwijderen we oude verflagen van bijvoorbeeld de gevel, kozijnen of deuren. Verweerd en verrot hout maken wij weer als nieuw. Daarna geven we het een fris kleurtje een mooie laklaag.

 

Een nieuwe verflaag geeft uw huis of pand een frisse uitstraling. Gaat u voor een fel kleurtje of wilt u liever een tint die meer rust uitstraalt? Wij verzorgen professioneel binnenschilderwerk in elke gewenste kleur. We werken alleen met de beste A-merken, die vriendelijk zijn voor het milieu. Schildersbedrijf  Gewoon michel komt ook voor onderhoudswerkzaamheden. Zo laten we het houtwerk van uw kozijnen er weer als nieuw uitzien en heeft de gevel weer een perfecte coating. Mocht u het lastig vinden om de juiste verfkeuze te maken, dan geven we u gedegen kleuradvies volgens de laatste woningtrends.

 

Schilder veenendaal